Send mail for å avtale visning. Leiligheten er nå utleid.

Lys og fin 63 kvadrat, 2-roms leilighet i 4. etasje i bygård i grønne og rolige omgivelser på Galgeberg til leie. Inkludert varmtvann, fyring, kabel-TV (Altibox) og alt av hvitevarer, med unntak av tørketrommel. Opplegg for både alarm og bredbåndstilknytning, men dette er ikke inkludert i leien. Store, lyse rom og bad, deler av leiligheten er nymalt for innflytning, og hele leiligheten ble totalrenovert i 2005/2006. Varmekabler på bad og kjøkkenet, store garderobeskap på soverommet. Dimmere på kjøkken og bad. Stor bod i kjeller. Et stort grøntområde er tilknyttet borettslaget med benker og grillmuligheter. Gateparkering og muligheter for leie av parkeringsplass.

Kort vei til park, dagligvare, postkontor, treningsmuligheter (SATS og Fresh Fitness), sushi, kebab og pils. Gode kollektivmuligheter med både 20-bussen som tar deg hele veien til Skøyen via sentrum, og 37-bussen som går til Helsfyr T og Nydalen T via sentrum med avganger hele døgnet. 15 minutter gangavstand til Jernbanetorget.

Leiligheten passer godt for par, må være ikke-røykere. Katt går greit, men må avklares med styret i borettslaget. Det er mange andre med katt i borettslaget, så dette er i praksis bare en formalitet. Det er dessverre ikke tillatt med hund i leiligheten. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Leiligheten er ledig umiddelbart og innflytningsklar. Langtidsleie. Møblene på bildene er ikke en del av leieavtalen.

Leie: 13000 per måned, 39000 (3mnd) depositum.

Adresse: Enebakkveien 25D, 0657 OSLO. Kart

Bad
Bad

Soverom
Soverom

Kjøkken
Kjøkken

Stue
Stue